Λίγα Λόγια για Εμάς...

Το  κατάστημα  "Το Σπίτι  σας"  ξεκίνησε  να  δραστηριοποιείται  στις  αρχές  του  1980  στηνΠαιανία. Εδώ και  30 χρόνια παρακολουθούμε την αγορά τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό και επιλέγουμε προϊόντα, για όλες τις περιστάσεις και προτιμήσεις των πελατών μας!

 

Ο σκοπός μας να ικανοποιήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο τις απαιτήσεις των πελατώνμας, προσφέροντας τους πολλές επιλογές με άξονα πάντα την ποιότητα και τηναισθητική.Η φιλοσοφία μας στηρίζεται στο παρακάτω : "Το Δώρο  δίνει Χαρά!".

Άρα για εμάς :Η επιλογή ενός δώρου είτε για να το προσφέρουμε σε κάποιον είτε για εμάς τους ίδιους,αποτελεί μια διαδικασία που πρέπει κανείς να την απολαμβάνει!

 

Για  αυτό  πέρα  από  τις  επιλογές,   θεωρούμε  πως  το  φιλικό -  ζεστό   περιβάλλον  και  ηανθρώπινη επαφή με τους πελάτες μας, είναι υποχρέωση μας. Επίσης  η  συσκευασία  αποτελεί  για  εμάς  βασικό  στοιχείο  ενός  όμορφο  δώρου.Χρησιμοποιούμε διαφορετικά υλικά ακολουθώντας τις τάσεις της εποχής και τη γνώμη των πελατών μας, ανεξάρτητα από την αξία του εκάστοτε δώρου.